Kezdölap
Új Vodafone tarifacsomag
2011. May 17.

 Új Vodafone tarifacsomag!

A Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezete értesíti tagságát, hogy a Vodafone Magyarország Zrt.-vel kötött együttműködési megállapodásunk alapján szakszervezeti tagjaink részére új kedvezményes tarifacsomag érhető el a mobilszolgáltatónál.

Az új tarifacsomag már igényelhető a szolgáltatónál! Csomagváltáshoz az FTSZ flottához tartozó előfizetőknek személyesen kell befáradni bármelyik hivatalos Vodafone kirendeltségre. (Személyi igazolványt és lakcímkártyát vigyetek magatokkal!)

 

VÁLTOZÁS! (2011 május 24.)

 

Tájékoztatjuk a Tagságot, hogy az FTSZ II. csomag kiegészítésre került!

Sikerült bővítenünk a készülékek egy főre jutó mennyiségét a következőképpen:
  • magánszemélyenként / egyéni vállalkozóként 5 db.
  • gazdálkodó szervezetként 10 db.

kedvezményes előfizetői szerződést lehet kötni.

Előfizetésenként továbbra is legfeljebb 1db – előfizetéshez kapcsolódó – kedvezményes áru mobilkészüléket lehet vásárolni.

 

Tisztelt nyugdíjas tagok!

A Fővárosi Tűzoltóság Szakszervezete által a Vodafone Magyarország Zrt.-vel kötött megállapodás alapján az új (a réginél kedvezőbb) FTSZ II. tarifacsomag nyugdíjas tagjaink részére is elérhető, annak minden kedvezményével!

Kérjük azon nyugdíjas tagjainkat akik már rendelkeznek a Vodafone Magyarország Zrt.-nél FTSZ tarifacsomaggal (esetleg most igényelnének), hogy adategyeztetés céljából legyenek szívesek jelentkezni az FTSZ irodában (1081 Budapest, Dologház u. 1.) vagy telefonon a +36/1 459-2488-as telefonszámon.

Tisztelettel:

               Az FTSZ vezetősége

 

 
< Előző   Következő >
FTSZ
 

Online felhasználók

Tűzoltóbörze
 

Statisztikák

OS: Linux s
PHP: 5.2.17
MySQL: 5.5.5-10.5.12-MariaDB-0+deb11u1
Idő: 14:13
Caching: Disabled
GZIP: Enabled
Tagok: 2
Hírek: 1136
Linkek: 75